Over ons

Behaaglijk Wonen

Hoe is het ontstaan?

5 jaar geleden is mijn vrouw Tineke begonnen met haar eigen winkel en als interieurstyliste. Een kleine twee jaar terug besloot ik om voor mijzelf te starten en van huis uit badkamers te gaan ontwerpen. Tevens hebben we op dat moment een  winkel/ kantoor achter ons huis gebouwd

Op dat zelfde moment zag ik een filmpje op facebook over decoratieve wanden uit Italië. Ik was gelijk erg geïnteresseerd in dit product en wilde dit product kopen, maar dit kon alleen als ik importeur van dit product uit Italië werd.

Twee weken later vertrokken we samen naar Italië om informatie hierover te verzamelen. Nadat alle informatie verzameld was, besloten we om importeur te worden. Tevens waren we ook benieuwd of dit product ook op de vloer gebruikt kon worden maar helaas kon dit niet.

Ze verwezen ons door naar hun dochteronderneming in Italië die decoratieve vloeren verkochten.

Een bedrijf dat van origine gespecialiseerd is in industriële vloeren en in beginsel had je daarom weinig keus qua uitvoering, echter in samenwerking  kunnen we nu samen met hun sterke decoratieve vloeren maken. Het sterkst zijn we met onze Lavasteen vloeren deze zijn van zichzelf waterdicht en krassen niet.